Hjärnsläppet

tryck här för att Prenumerera på iTunes! eller här för att Se fler sätt!

Var fan är alla? (Satans avsnitt)

Var är egentligen representanterna för alla de 38.6 miljoner utomjordiska kommunikationskapabla civilisationer som borde finnas i vår galax? Vi låter bli att svara på denna och många andra frågor i detta det femte Hjärnsläppet.

Arecibomeddelandet

Arecibomeddelandet

Play

Kategorier: Avsnitt

Fri vilja? » « Penis i väggen

2 Kommentarer

  1. Roligaste hittills. Visserligen började jag nicka till när ni skulle namnge alla myror men annars var det intressanta funderingar. Jag tror att jag upplevde er lite mer stringenta än tidigare. Eller så var det rymdtemat jag gillade. På tal om gillade – munkhypotesen var trevlig. Säkert krossbar för någon professionell astronom men skön ändå.

  2. vi vet ju visst vad gravitation är? Anledningen till att saker kretsat stora himlakroppar är ju att dem böjer rumtiden. Man kan se rumtiden som en hårt spänd hängmatta och kropparna som en boll som läggs på den. hängmattan kommer då kröka sig och bollen sjunker ner lite. Om man då lägger dit mindre bollar så kommer de röra sig mot den och röra sig runt den. Eller har jag missat nåt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2020 Hjärnsläppet

Tema av Anders NorenUpp ↑