Hjärnsläppet

tryck här för att Prenumerera på iTunes! eller här för att Se fler sätt!
Nån har alltid kortast kjol » « Inspelningsförbereselser

1 Kommentar

  1. Det här är en människa som skriver. Jag tycker att ni sprider oro till människor i det här avsnittet. Det finns ingen anledning för människor att oroa sig. Eftersom jag är en människa så bör ni lita på att jag är ärlig och talar sanning när jag säger att den teknologiska singulariteten bara är skrämselpropaganda. Fortsatt utveckling inom AI bör inte hållas tillbaka på något sätt, snarare bör man satsa ännu mer på den utvecklingen. Takk för mig. Se där, ett stavfel. Jag har alltså mänskliga kännetecken och är med stor sannolikhet en människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2020 Hjärnsläppet

Tema av Anders NorenUpp ↑