Hjärnsläppet

tryck här för att Prenumerera på iTunes! eller här för att Se fler sätt!

Svar på tal, del 1

Vi bad er skicka frågor och det gjorde ni.

Det blev så många frågor så vi delade upp det hela i två delar. Det här är den 1.

Play

Kategorier: Avsnitt

Svar på tal, del 2 » « Fråga Hjärnsläppet

1 Kommentar

  1. Christofer Ohlsson

    26 maj, 2016 — 3:32 e m

    Hej! Är inte ens halvvägs genom avsnittet ännu, så möjligen följer fler kommentarer. I alla fall:

    Jag hade den stora glädjen att bli pappa såväl 2009 som 2015. Samma kvinna, mycket ont om vigselringar. Jag får inte barnbidrag för det första barnet, men väl halva bidraget för vår yngste. Han föddes i oktober och om jag inte minns helt fel fick jag den första pengen i december. Så jag antar att detta skedde med automatik så fort jag var registrerad som förälder hos myndigheterna. Som Sandra var inne på så måste man ju registrera sig på något vis, redan sedan tidigare. Om inte annat så för att kunna ta ut pappadagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2020 Hjärnsläppet

Tema av Anders NorenUpp ↑